Rijschoolnummer

Tijdens het invullen van de machtiging word je naar ons rijschoolnummer gevraagd. Ons rijschoolnummer is: 2356F3

Aanvragen DigiD

Met je persoonlijke DigiD (een gebruikersnaam en wachtwoord) kun je jezelf  identificeren op websites van de overheid en van organisaties die een overheidstaak uitvoeren. Zo weten deze organisaties dat ze echt met jou te maken hebben. Klik hier om naar het aanvragen van een DigD te gaan.

Brancheorganisatie

Voordat wij het praktijkexamen voor jou kunnen aanvragen, moet je daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging. Voordeel hiervan is dat je direct een e-mail ontvangt als wij een praktijkexamen of toets voor jou hebben gereserveerd of als deze is verschoven. Daarnaast zijn jouw adresgegevens automatisch voor ons beschikbaar in het reserveringssysteem van het CBR.

Het machtigen doe je op mijn.cbr.nl met je DigiD. DigiD is jouw persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. Geef deze nooit aan een ander. Als je nog geen DigiD hebt, kun je deze aanvragen op de website van DigiD. Klik hiervoor op de link die rechts op deze pagina staat.

Tip: Noteer bij de aanvraag van jouw DigiD de door jouw gekozen gebruikersnaam. Deze heb je samen met de per post te ontvangen activeringscode nodig om je DigiD te activeren. Als je   deze vergeet kun je namelijk pas na 20 dagen een nieuwe aanvraag voor DigiD indienen!